0
De winkelwagen is (nog) leeg

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 69,95
Machine bekijken in de showroom? Bel ons voor de mogelijkheden!

 Gratis verzending vanaf € 69,95

Historie van Dick Norg

De oorsprong van Dick Norg smederij en tuintechniek ligt in Tinallinge,  een klein dorpje tussen Baflo en Onderdendam. Op 1 mei 1983 hebben Harry Knol en Dick Norg de toenmalige karakteristieke smederij van Hendrik Schreuder overgenomen. Vanaf dat moment zijn we verder gegaan met de bedrijfsactiviteiten onder de naam Knol en Norg. Daar waren we actief op het smederij gebied en landbouwmechanisatie. De tak tuintechniek is in 1985 opgestart.

In mei 1989 werd in Baflo het huidige bedrijfsterrein van 9100m2 aangekocht van de toenmalige gemeente Baflo. In juli werd het huidige bedrijfspand gebouwd. Op 1 november 1989 hebben we daar onze intrek genomen. De tak landbouwmechanisatie werd verdrongen door het tuintechniek gedeelte.

Op 1 mei 1995 is Dick Norg alleen verder gegaan als eigenaar van het bedrijf Knol en Norg . In 2007 zijn er door de huidige eigenaren Klara  en Dick Norg  plannen ontwikkeld om de aanblik van het pand te moderniseren en is er nagedacht over een nieuwe toekomstvisie.

Op 28 maart 2008 is het bedrijf overgegaan in Dick Norg smederij en tuintechniek. De nieuwe frisse kleurstelling op de gevel geven de activiteiten weer. Achter het staalblauwe deel is de smederij afdeling te vinden, het mosgroene deel herbergt de tuintechniek afdeling.

Wat bleef is het vertrouwde team van medewerkers, met hun jarenlange ervaringen.

 

 

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 69,95

Bestel voor meer dan € 69,95 in onze webshop en wij betalen de verzendkosten!

Naar de webshop »

Een moment alstublieft ...