0
De winkelwagen is (nog) leeg

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 69,95
Machine bekijken in de showroom? Bel ons voor de mogelijkheden!

 Gratis verzending vanaf € 69,95

Ambachtelijke smederij Dick Norg

Dick Norg Smederij, de smid van nu, beheerst vele technieken om diverse metalen te bewerken en te vormen: smeden, Gietwerk, lassen, zetten, walsen en knippen, bijvoorbeeld. Zo vervaardigt hij nieuwe dingen, maar ook verricht hij onderhoud en restauraties. In de goed ingerichte smederij worden zowel Ferro als Non Ferro materialen verwerkt met moderne machines. Historische objecten worden in de ambachtelijke smederij weer als nieuw.

All-round smeedwerk

Dick Norg Smederij is een all-round metaal bewerkingsbedrijf van Ambachtelijk smeedwerk - en Restauraties tot Klein constructiewerk. De smederij is gespecialiseerd in ambachtelijk smeed- en restauratiewerk. Met enige trots mogen we zeggen dat Dick Norg smederij als eerste in Nederland het keurmerk "NGK erkende smederij" heeft behaald. 

Smederij met specialisatie ‘Restauratie’

Daarnaast heeft Dick Norg Smederij de specialisatie "Restauratie" behaald. Als eigenaar of opdrachtgever van erfgoed of monumenten ben je er van verzekerd, dat je zaken doet met een smederij die aantoonbaar kennis, deskundigheid en ervaring heeft. De smederij is gevestigd in Baflo in het noorden van het land, maar levert producten en diensten door heel Nederland en ver daarbuiten.

De smid die het voor elkaar krijgt

Al meer dan 35 jaar is Dick Norg Smederij de ideale partner voor beheerders van monumentale gebouwen en overheden bij restauraties. Architecten en aannemers zien hem als iemand die maatwerk levert in ijzer en staal. Dick Norg zegt het op zijn Gronings: ‘Het moet al heel raar lopen willen wij het niet voor elkaar krijgen’.

Meer weten wat Dick Norg Smederij kan betekenen op het gebied van ambachtelijk smeedwerk?

Neem vrijblijvend contact op met Dick Norg Smederij en vraag naar de mogelijkheden. Of laat je via onze brochure of de fotogalerij inspireren door projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd.

 

 

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 69,95

Bestel voor meer dan € 69,95 in onze webshop en wij betalen de verzendkosten!

Naar de webshop »

Een moment alstublieft ...