0
De winkelwagen is (nog) leeg

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 69,95
Machine bekijken in de showroom? Bel ons voor de mogelijkheden!

 Gratis verzending vanaf € 69,95

Dienstverlening tuintechniek

Winterbeurten/onderhoud.

 Bij voorkeur wordt onderhoud aan de machines in de winterperiode verricht, zodat u bij het voorjaar weer met een frisse machine aan de slag kunt. Natuurlijk worden reparatie in het seizoen met spoed uitgevoerd, daar waar mogelijk ontvangt u een vervangende leenmachine. Onze tuintechniek afdeling heeft speciaal in gerichte bedrijfswagens voor het halen en bezorgen van uw  machine.Het grondig reinigen van uw machine kunnen wij verzorgen op onze speciaal ingerichte wasplaats. Indien gewenst krijgt u vooraf een begroting van de verwachte onderhouds-/reparatie kosten. Op verzoek wordt uw machine VCA gekeurd (veiligheidskeuring).

 

Met welke machines kunnen wij voor u onderhouden/ servicen.

Alle soorten en merken tuin- en parkmachines, koud en warmwaterreinigers, compressoren, heaters, aggregaten, quads, elektro handgereedschap.

 

Halen en bezorgen.

 Het is mogelijk dat wij uw machine(s) halen en bezorgen.

 

Winterstalling. 

 Krappe stallingsruimte  in de winter of tijdens een verbouwing ? Wij bieden u  de mogelijkheid dat uw machine tijdens de winterperiode bij ons gestald kan worden.          

 

Aanschaf nieuwe machines.

 Wij vinden het belangrijk dat u en uw nieuw aan te schaffen machine bij elkaar passen.Daarom willen we graag bij u thuis komen om de machine die uw belangstelling heeft, voor u demonstreren. Wanneer de machine niet naar uw wensen functioneert,  zullen wij voor u op zoek gaan naar een passende machine. Na telefonisch overleg zijn we ook s,avonds geopend om u te helpen.

 

Tuingereedschap.

Ook is het mogelijk om al uw tuingereedschap te herstellen, te vermaken en scherpen. 

 

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 69,95

Bestel voor meer dan € 69,95 in onze webshop en wij betalen de verzendkosten!

Naar de webshop »

Een moment alstublieft ...